Приватна агенција за вработување

Привремени вработувања

Фортуна СКТ

Примарна работа е привремено вработување и посредувањето при вработување во земјата и странство, а дејноста на Фортуна Скт се вбројува меѓу деловните гранки со најбрз раст во Европа.

Наша должност е да наоѓаме компетентен персонал кој им е потребен на другите компании доверливо и без компликации.

Најголем обем на привремени вработувања нудиме со стопанскиот сектор.

Нашите услуги


Привремени вработувања

Како силна заедница, ги спојуваме луѓето и работата. Заедно, креираме синергија.

Нудиме привремени вработувања за секој. Нашите вработувања се генерално во стопанскиот сектор, но имаме и огласи од други сектори.

Огласување

Компаниите кои имаат потреба од конкретен кадар за работа или отворени работни позиции за привремени вработувања, можат да не контактираат за да им спремиме оглас и да направиме медијација помеѓу работодавачот и работникот.

Во потрага сте по нова работа?

Пишете ни на формата за апликација, прикачете ваше CV и нашите агенти ќе ве побараат за да ви дадат насоки и отворени работни позиции според вашите барања.

Како да аплицирам?

Приклучи се! Заедно до привремено вработување во реномирани фирми во Македонија и странство.

Прикачи CV

Пополни ги основните податоци и прикачи CV.

Аплицирај

Аплицирај на огласите за вработување и спреми се за интервју

Апликација за работа

Локација:

Стојка Цекова број 62, Скопје Северна Македонија


Телелфон:

+398 70 206 528


Е-Маил:

fortunaskt@fortunaskt.mk


Работно време:

Понеделник до петок: 08:00 до 16:00


Прикачи CV
Loading
Your message has been sent. Thank you!